Invitatii handmade.ro - Invitatii deosebite pentru evenimente deosebite!

 
 
| home | contact | info | site map | despre noi |
  invitatii de nunta si botez realizate manual  
       

Invitatii-handmade.ro
Copyright
Impartirea invitatiilor
Comanda de invitatii
Livrarea si plata
Procesarea comenzii
Anularea comenzii
Modificari
Garantii
Politica de confidentialitate

invitatii-handmade.ro (inapoi la cuprins)
Din vremurile cand stirile erau transmise la distanta prin rapaieli de tobe sau semnale cu fum, cu ajutorul porumbeilor calatori sau al mesagerilor calare si pana in vremurile noastre cand orice stire se imprastie cu viteza gandului, nunta fara de invitatii nu se poate.

Fie ca sunt scrise de mana, caligrafic, ca in vremurile de dinaintea tiparului, fie ca sunt moderne, tiparite si cu cele mai noi aplicatii, mai simple si rafinate pana la cele foarte sofisticate, alegerea invitatiilor este anevoioasa, insa tine de gustul fiecaruia si, cum iti doresti ca nunta ta sa fie una deosebita, la fel, iti doresti si ca invitatiile pe care le imparti tu sa fie cat mai deosebite.

De aceea noi iti oferim ceva diferit de modelele existente pe piata: invitatii realizate manual, cu modele originale, in crearea carora poti interveni chiar tu, propunand combinatiile de culori pe care le doresti sau chiar modelul la care te-ai gandit tu.
In masura posibilitatilor si a mijloacelor de care dispunem, vom incerca sa-ti transpunem in practica ideile.
Noi iti prezentam pe site cateva modele, cu combinatii de culori aleatoare, pentru a-ti putea face o idee.
Pentru fiecare dintre modelele de invitatii putem realiza si accesoriile asortate (plicuri, carduri de masa, plicuri de bani, cutii pentru marturii etc.), folosind aceleasi materiale, combinatii de culori sau design.

Pentru a putea mentine cat mai scazute preturile invitatiilor, ne-am gandit sa lasam fiecaruia posibilitatea de a-si alege setul pentru invitatii in functie de bugetul disponibil; astfel, noi oferim fara costuri suplimentare plicul alb de corespondenta; daca doresti un plic asortat invitatiei, ti-l putem oferi doar contra cost (vezi preturile plicurilor la sectiunea ACCESORII).

Daca esti in pana de inspiratie in privinta textului, ti-am pregatit ca sursa de inspiratie cateva modele de text la rubrica TEXTE.

Copyright (inapoi la cuprins)
Modelele, fotografiile, textele, datele si informatiile precum si alte materiale folosite in acest site sunt proprietatea AXXIS GRUP SRL fiind protejate de legislatia romana in vigoare privind drepturile asupra proprietatii intelectuale si industriale si drepturile de autor.

Impartirea invitatiilor (inapoi la cuprins)
Cu ajutorul parintilor sau personal, mai rar trimise prin posta persoanelor care sa afla la distanta prea mare, invitatiile se impart din timp, de obicei cu 1-2 luni inaintea evenimentului.
Asa ca, odata stabilite toate detaliile, e bine sa-ti comanzi din timp invitatiile pentru a evita toate neplacerile cauzate de graba.

Comanda de invitatii (inapoi la cuprins)
Daca ai stabilit modelul pe care il doresti, contacteaza-ne prin telefon sau e-mail (datele le gasesti la rubrica CONTACT) pentru a ne transmite datele si pentru a stabili detaliile.

Livrarea si plata (inapoi la cuprins)
Comanda de invitatii personalizate se va achita in 2 transe dupa cum urmeaza:
30% din valoarea totala a comenzii, in avans, dupa stabilirea textului de imprimat si a tuturor detaliilor referitoare la invitatii.
Restul se va achita la livrarea produselor
-fie direct, la destinatie
-fie in sistem ramburs

Achitarea avansului de 30% este necesara pentru ca produsele personalizate nu pot fi recuperate in cazul comenzilor false.

Expedierea se poate face:
1) prin colet postal cu plata ramburs, taxele de expediere in acest caz sunt 10,00lei/colet (este o suma modica care nu acopera integral taxele de expediere, diferenta fiind suportata de noi), iar suma ce se adauga la valoarea coletului ce va fi achitata la ridicarea acestuia de la oficiul postal
2) in regim de urgenta prin Fan Courier, taxele de expediere in acest caz fiind achitate de catre cumparator la livrarea coletului de catre curier, iar suma este data de tarifele practicate de catre acesta.

Procesarea comenzii (inapoi la cuprins)
Dupa stabilirea tuturor detaliilor referitoare la comanda, respectiv model, culoare carton, detalii text de imprimat, plic si alte produse auxiliare gen carduri, plicuri pentru bani, numere de masa s.a.m.d., vom incepe procesarea comenzii tale confirmandu-ti termenul final de livrare.

Anularea comenzii (inapoi la cuprins)
Poti anula comanda de invitatii telefonic sau prin e-mail in maxim 24 de ore de la validarea textului; altfel, aceasta va fi considerata valida si va fi procesata, iar in acest caz avansul platit este considerat nereturnabil.

Pentru ca nu ne place sa pierdem timpul cu lucruri neproductive, comenzile primite fara date de contact corecte sau coerente, nu vor fi luate in consideratie, la fel si comenzile pentru care nu a fost achitat avansul de 30% din valoarea totala in maxim 7 zile de la data mesajului de validare.

Modificari (inapoi la cuprins)
In cazul necesitatii modificarii unor date in textul invitatiei, survenite dupa inceperea procesarii comenzii, te rugam sa ne contactezi cat mai urgent pentru a putea evita costurile suplimentare. Te vom anunta asupra stadiului lucrarii, iar in functie de acest stadiu, costurile suplimentare generate de modificarile cerute vor fi suportate integral de tine.

Garantii (inapoi la cuprins)
In cazul aparitiei unor erori de tipar, datorate noua, anuntate in maxim 2 zile de la primirea comenzii, costurile aferente executiei unei noi comenzi, ne revin in totalitate.

In cazul in care s-au strecurat erori ce nu ni se datoreaza, in datele inscrise pe invitatii, erori ce nu au fost corectate in mesajele de validare, comanda procesata va fi achitata integral, iar costurile aferente executarii unei noi comenzi iti revin in totalitate.

Politica de confidentialitate (inapoi la cuprins)
Toate datele personale necesare pentru procesarea comenzilor, pentru validarea comenzilor si pentru eventuale notificari asupra stadiului lucrarii, vor fi folosite numai in aceste scopuri si vor fi mentinute in baza noastra de date maxim 10 zile de la confirmarea ultimei plati.

Folosind acest site consideram ca ai luat la cunostinta si esti de acord cu politica noastra.

 

 
 

invitatii handmade.ro © 2008-2011